Abby Kecewa Dapat Pucuk Muda Tapi Batang Lembik

Tidak sampai setahun usia perkahwinan yang dibina Abby Abadi bersama 'pucuk muda' yang baru dikahwininya pada 9 Julai 2013 lepas di Selatan Thailand nampaknya bakal berkahir dengan penceraian tidak lama lagi.

Apa yang difahamkan, Abby atau nama sebenar  Arbaiyah Abdul Manan, 37, bakal memfailkan perceraian terhadap suaminya, Muhammad Noor Farhan Che Bakar, 24, di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur pada Khamis (29 Mei 2014).

abby-cerai-pucuk-muda

Sebelum ini atau lebih tepat lagi pada tanggal 17 Mei lalu, Abby ada menulis status di laman sosial Instagram miliknya dengan memberi isyarat kepada para peminat setianya terutama dari kalangan penyokong politik supaya mendoakan keadaan rumah tangganya itu.

Untuk info anda, sebelum berkahwin dengan suami mudanya, bekas pelakon Gerak Khas itu pernah menjadi isteri kepada Norman Hakim. Sepanjang tempoh perkahwinan mereka berdua telah dikurniakan tiga orang anak.

Sehingga hari ini tidak siapa pun tahu punca sebenar mengapa Abby sanggup memfailkan cerai terhadap suaminya yang baru dinikahi tidak setahun itu. Namun terdapat gosip liar yang sedang bergentayangan di laman sosial hari ini mendakawa punca keretakan hubungan rumah tangga pasangan yang diibarat seperti 'akak dan adik' ini disebabkan sikap Abby sendiri. Sejauh mana kebenaran gosip tersebut masih tidak dapat disahkan lagi.
Abby Kecewa Dapat Pucuk Muda Tapi Batang Lembik Abby Kecewa Dapat Pucuk Muda Tapi Batang Lembik Reviewed by Jom Kongsi on 10:29 PTG Rating: 5

4 ulasan:

  1. Nasib ko lah 'pokok'

    BalasPadam
  2. Kalau nak yang segar mesti cari sendiri dari ladang...kalau dah berpokok tu tak tentu blh segar lagi dah...

    BalasPadam
  3. tidak bisa bersukur ni orang

    BalasPadam

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.