Populariti Mendadak Benedict Buat Robert Pattinson Rasa Tercabar

Pattinson-Benedict

Kemunculan aktor Benedict Cumberbatch di persada seni Hollywood hari ini telah membuatkan Robert Pattinson rasa dirinya tercabar.

Menurut beberapa sumber media hiburan tempatan melaporkan, bekas kekasih Steward itu merasa  sangat cemburu dengan populariti mendadak yang diraih aktor tersebut selepas berjaya membintangi filem Sherlock.

Sebelum ini, hero filem Twilight begitu berbangga dengan status dirinya yang dianggap sebagai simbol seks namun sejak akhir-akhir ini popularitinya semakin menurun setelah kemunculan Benedict Cumberbatch.

Dalam satu kenyataan lain, Robert menegaskan akan melakukan sesuatu untuk memastikan dirinya kekal relevan dan namanya terus manjadi bualan dalam industri hiburan Hollywood

Nota: Jika anda rasa artikel ini bermanfaat, sila klik butang pilihan 'share' di bawah agar info ini dapat disebarkan pada yang lain. Terima kasih. 
Populariti Mendadak Benedict Buat Robert Pattinson Rasa Tercabar Populariti Mendadak Benedict Buat Robert Pattinson Rasa Tercabar Reviewed by Jom Kongsi on 5:34 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.