Galaxy S4 Zoom Sesuai Untuk Anda Yang Gemar Bersosial Dan Menangkap Gambar

Galaxy S4 Zoom-infoanda

Baru-baru ini, bertempat di Muzium Red Dot Design, Singapura, pengeluar jenama telefon pintar terkenal dunia iaitu Samsung telah melancarkan gajet terbarunya Galaxy S4 Zoom bersempena hari 'Samsung Media Day'.

Gajet pintar yang memiliki dwifungsi ini sangat menguntungkan kepada golongan muda masa kini yang gemar berhubung dan bersosial selain gemar melakukan aktiviti fotografi. Sekiranya anda penggemar model Samsung, pastinya gajet ini akan membuatkan sesiapa sahaja terpikat dengan kepelbagaianya fungsinya.

Lazada Malaysia

Perbezaan antara Samsung Galaxy S5 Zoom dan Galaxy S4 Zoom adalah amat sedikit jika dibandingkan dengan quad-core Qualcomm Snapdragon 801 yang boleh di dapati pada Galaxy S5. Reka bentuk dan spesifikasi Samsung Galaxy S4 Zoom yang baharu adalah variasi Galaxy S5.

Persamaan antara kedua-dua model telefon pintar ini adalah menggunakan kelajuan 2.5 Ghz dengan gabungan dua 1.7 ARM Cortex A15.
Galaxy S4 Zoom Sesuai Untuk Anda Yang Gemar Bersosial Dan Menangkap Gambar Galaxy S4 Zoom Sesuai Untuk Anda Yang Gemar Bersosial Dan Menangkap Gambar Reviewed by Jom Kongsi on 12:00 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.