Lelaki Kanada Saman Hospital Kerana Sebabkan Kemaluanya Pendek

Di Kanada, seorang lelaki telah menyaman sebuah hospital tempatan sebanyak £90,000 kerana cuai sehingga menyebabkan ukuran alat kelaminya menjadi pendek sekurang-kuranya tiga sentimeter.

Menurut sumber melaporkan, lelaki tersebut dikatakan mengalami kecederaan pada alat kemaluanya ketika mengadakan hubungan seks bersama isterinya sebelum dikejarkan ke hospital pada Julai 2011.

Lekaki tersebut juga berhasrat untuk menyaman pihak hospital yang terbabit kerana cuai apabila tersalah melakukan proses diagnostik terhadap penyakit yang dihidapi sehingga memaksa dirinya  menanggung kesakitan.

Sebelum insiden kemaluan lelaki bertukar pendek itu berlaku, seorang jururawat wanita dikatakan telah menjalankan pemeriksaan terhadap lelaki tersebut dengan hanya melihat sahaja alat sulitnya tanpa melakukan sentuhan.
bedah-zakar

Seterusnya, melalui panggilan telefon, pakar urologi berkenaan memberitahu petugas di hospital berkenaan bahawa lelaki itu mengalami sedikit trauma dan kemudian membenarkannya pulang.

Bagaimanapun, lelaki itu yang juga penghidap paraplegik iaitu bermasalah rangsangan deria mendakwa insiden itu menyebabkan beliau gagal untuk mengadakan hubungan seks.  Lebih memburukkan keadaan, selepas tiga bulan berlalu baru pihak hospital memberitahu kemaluannya mengalami keretakan dan perlu dibedah.

Ekoran dari pembedahan yang dilakukan di Hospital Le Gardeur di Montreal itu menyebabkan lelaki tersebut 'kehilangan' kira-kira tiga sentimeter panjang kemaluannya, selain kesan parut kekal yang menakutkan.

Lelaki tersebut mendakwanya hidupnya terus dirundung malang apabila tidak mampu melakukan hubungan seks bersama isterinya selama dua tahun sehingga menyebabkan rumahtangga yang dibina  runtuh berpunca dari alat kelaminya yang bertukar pendek.
Lelaki Kanada Saman Hospital Kerana Sebabkan Kemaluanya Pendek Lelaki Kanada Saman Hospital Kerana Sebabkan Kemaluanya Pendek Reviewed by Jom Kongsi on 9:13 PTG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.