Dapatkan E-Mel Dan Domain Percuma Untuk Pernigaan Anda Melalui Program e-Seed Dari Exabytes

eseed-infoanda
Baru-baru ini Exabytes Malaysia telah menlancarkan satu program komunti untuk membantu para usahawan tempatan mengembangkan lagi perniagaan mereka seiring dengan perkembangan dunia teknologi hari ini.

Selain menjalankan aktviti perniagaan secara konvensional, peniangaan secara atas talian (online business) juga kini semakin menjadi pilihan para usahawan untuk memasarkan produk atau perkhidmatan yang ditawarkan kepada pengguna dengan menjadikan medium internet sebagai pemangkin perniagaan mereka.

Melihat pada perkembangan itu, pihak Exabytes Malaysia telah mempelawa para usahawan tempatan menyertai program Exabytes Startup Enterpreneur Empowerment Deal di mana dalam program tersebut pra usahawan yang telah mendaftar akan diberikan kemudahan mencipta nama domain sendiri dan alamat e-mail berdasarkan nama syarikat secara PERCUMA selama setahun. Menarik bukan!

Sekiranya syarikat anda tidak mahu meneruskan perkhidmatan komuniti tersebut pada tahun berikutnya, anda sentiasa mempunyai PILIHAN UNTUK MEMBATALKAN program ini tanpa dikenakan apa-apa syarat atau bayaran.
eseed
Daftar Di Sini
Program pembagunan usahawan yang dilancarkan Exabytes Malaysia ini dilihat sebagai satu peluang keemasan yang perlu direbut selaian boleh dijadikan platform berguna bagi usahawan yang berhasrat mahu mengembangkan lagi perniagaan yang dijalankan ke peringkat global.

Kepada anda selaku usahawan, segera lah beralih  kepada eSeed supaya apa juga perniagaan yang anda lakukan itu bukan sahaja berkembang malah dapat bersaing dengan usahawan tempatan lain yang telah berjaya membina empayar peniagaan mereka.

Apa tunggu lagi daftar di sini segera! PERCUMA!
Dapatkan E-Mel Dan Domain Percuma Untuk Pernigaan Anda Melalui Program e-Seed Dari Exabytes Dapatkan E-Mel Dan Domain Percuma Untuk Pernigaan Anda Melalui Program e-Seed Dari Exabytes Reviewed by Jom Kongsi on 10:16 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.