Pelakon Wanita Tersipu Malu Disuruh Pakai Coli Bersaiz Besar

Imogen Poots  small bra

Gara-gara tidak memiliki payudara yang besar dan seksi, pelakon filem Fright Night, Imogen Poots telah diminta oleh pengarah filem tersebut agar memakai bra yang lebih besar supaya dirinya kelihatan menonjol semasa pengambaran.

Menurut Imogen, pengarah filem terbabit telah mengarahkan  dirinya memakai bra bersaiz besar kerana tidak berpuas hati dengan penampilan dan watak yang dipengang oleh aktres tersebut sebagai wanita penggoda.

Setelah diminta berbuat demikian, pelakon Hollywod yang sedang meingkat naik itu mengaku agak malu kerana tidak pernah memakai bra bersaiz besar sebelum ini dan merasa kurang selasa dengan keadaan tersebut apabila pengarah meminta memakainya.

Namun jelas Imogen lagi, demi untuk menjayakan filem tersebut dan menunaikan permintaan pengarah, dia akan melakukan sesuatu ke atas dirinya tanpa perlu memakai bra yang besar agar watak penggoda yang dibawanya itu dapat menarik minat penggemar filem menonton lakonanya di panggung wayang.
Pelakon Wanita Tersipu Malu Disuruh Pakai Coli Bersaiz Besar Pelakon Wanita Tersipu Malu Disuruh Pakai Coli Bersaiz Besar Reviewed by Jom Kongsi on 10:08 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.