Jana Pendapatan Tiga Angka Dengan 8Share

8share-info-anda

Buat duit online atau jana pendapatan melalui 8Share ini rasa penulis ramai sudah tahu mengenainya, terutama sekali bagi mereka yang rajin online. Biarpun perkara ini sudah banyak dibahaskan oleh para bloggers dan facebookers, tetapi masih ada lagi rakan-rakan kita tidak tahu bahawa dia orang boleh buat duit dengan mudah melalui 8Share ini.

Memandangkan keadaan ekonomi sekarang tidak menentu dan tambah pula dengan kenaikan kos sara hidup, maka dengan adanya program buat duit melalui 8Share ini, sedikit sebanyak dapat membantu meringankan beban yang ditanggung. Kalau tak dapat tanggung semuanya, lepas bayar bil elektrik dan air setiap bulan pun jadilah.
8share-daftar-online
Jom! daftar dan buat duit dengan 8Share. Klik sini

Pasti ada yang akan bertanya nanti kenapa tajuk artikel di atas ditulis Jana Pendapatan Tiga Angka Dengan 8Share. Bukan empat angka atau lebih seperti yang sering dipromosi atau diwar-warkan oleh sesetengah pihak? Bagi penulis, tiga angka itu adalah sasaran yang realistik dan mudah untuk dicapai.

Selain itu, penulis tidak mahu memberi sebarang harapan palsu kepada sesiapa sahaja yang akan menyertai progaram 8Share ini. Penulis juga tidak mahu ada yang kecewa bila income yang masuk tidak seperti yang diharapkan.

Pada screen shot di bawah penulis tunjukkan bukti income yang masuk setelah menyertai 8Share. Nilai wang yang terpapar pada gambar tersebut adalah selepas di cash out. Jadi, bayangkanlah jumlah duit yang berjaya penulis kumpul sebelum ini berapa?

info-anda-8Share

Sekarang, jalan buat duit secara online telah penulis tunjukkan. Cuma, terpulang kepada anda samada nak take it or leave it. Tidak susah kalau nak sertai progaram buat duit online dengan 8Share, ikut sahaja panduan dan keterangan diberikan, ia semudah belajar ABC.

Info Anda
  1. Pilih dan kongsi iklan atau bahan kempen yang terdapat di 8Share bersama rakan-rakan
  2. Bina slogan atau ayat yang kereatif mengikut imiginasi anda berdasarkan iklan atau kempen bagi menarik minat orang lain terhadap maklumat yang dikongsikan
  3. Kongsikan iklan 8Share anda  ke pelbagai platform seperti e-mail, Twitter, Blog dan banyak lagi.
  4. Setiap klik atau Unique visits, bayaran RM0.20 akan dikreditkan ke akaun 8Share anda. Bagi setiap iklan jumlah wang yang boleh dikumpul hanya RM10 sahaja.
8Share-register-account
Klik 'Create An Account' untuk daftar sekarang

Apa kata mereka

8share-apa-kata-mereka

Namun harus diingat, buat duit secara online ini sebenarnya bukan mudah seperti yang dikhabarkan. Tetapi sekiranya anda mempunyai tekad yang kuat untuk mengubah gaya hidup atau ingin menjana pendapatan tambahan, dengan izin Allah, segala urusan akan dipermudahkan. Bak kata pepatah Melayu moden, di mana ada 8Share di situ ada duit.
Jana Pendapatan Tiga Angka Dengan 8Share Jana Pendapatan Tiga Angka Dengan 8Share Reviewed by Jom Kongsi on 11:39 PG Rating: 5

4 ulasan:

  1. saya ada 8share ni tapi asyik dapat 80 sen je menyebabkan saya dah berputus asa dengan 8share ni. haha

    BalasPadam
  2. suka jugak main-main dengan 8share ni... ;)

    BalasPadam

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.