Akaun Instagram Kelab Peminat Fattah Amin Kena Godam

Fattah-Amin-Insta

Hari Isnin semalam merupakan hari paling sedih buat pelakon kacak yang menjadi kegilaan ramai wanita iaitu Fattah Amin apabila akaun rasmi Instagram kelab peminatnya, Fattah Amin Team kena godam.

Menerusi status Instagram peribadinya, Fattah menyatakan bahawa dia tidak tahu bagaimana perkara itu boleh berlaku kerana bukan dia yang menguruskan akaun laman sosial berkenaan.

Selain itu, dia turut meminta pertolongan kepada sesiapa yang mahir dalam IT agar dapat membantu mendapatkan semula akaun tersebut.

Fattah-Amin-Insta-Godam

Menurut kekasih Neelofa yang 'tak jadi' itu, akaun Instagram tersebut diwujudkan khas untuk memaparkan perkembangan terkini mengenai dunia seninya selain tempat menyimpan kenangan bersama peminat yang menyokongnya selama ini.

Bagaimanapun, aktor berkenaan enggan membuat sebarang spekulasi berhubung perkara itu walau terdapat khabar angin mengatakan ada pihak lain cuba mendengkinya.

Ketika ditemui wartawan, Fattah memberitahu bahawa dia tidak mahu memikirkan sangat tentang perkara itu kerana mahu memberi tunpuan pada kerjaya dan memantapkan lagi perjalanannya sebagai insan seni.
Akaun Instagram Kelab Peminat Fattah Amin Kena Godam Akaun Instagram Kelab Peminat Fattah Amin Kena Godam Reviewed by Siti Norasikin on 10:50 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

Tak nak ada masalah dikemudian hari, sila komen yang murni-murni sahaja di sini. Terima kasih

Dikuasakan oleh Blogger.