Tentang

omg-media-hub-menu

OMG! Media Hub merupakan portal media online bebas di bawah kendalian KLUANG TODAY MEDIA NETWORK. Sungguhpun kami masih 'hijau' dan tidak sehebat berbanding portal lain yang seumpanya, namun kami mempunyai keupayaan untuk menyebarluaskan segala bahan informasi termasuk bahan berita dalam atau luar negara, video, gambar dan banyak lagi.

Selain itu, kami juga menyiarkan kisah-kisah menarik yang berciri-cirikan motivasi. Sekiranya para pembaca mempunyai kisah atau cerita yang menarik untuk dikongsikan bersama, kami amat berbesar hati untuk menerimanya. Untuk berbuat demikian, anda boleh menghubungi kami melalui khidmat pesanan Whatsapp di 018-2826104 atau hantarkan kepada omgmediahub@gmail.com.

Kami juga menerima aduan dari orang ramai berkenaan apa jua isu. Bagaimanapun, keputusan untuk menyiarkan aduan anda adalah bergantung kepada budi bicara kami. Kami memberikan jaminan 100%, identiti pengadu akan dirahsiakan sepenuhnya.

OMG! Media Hub juga seperti portal News/Media yang lain. Namun kami sentiasa cuba memberikan kelainan kepada pembaca dari segi penyampaian berita, agar ia mudah difahami.
Tentang Tentang Reviewed by Abdul Qayyum on 9:44 PTG Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.